Митническите служители иззеха контрабандни цигари при проверка на влизащ в страната

...
Митническите служители иззеха контрабандни цигари при проверка на влизащ в страната
Коментари Харесай

Иззеха контрабандни цигари за близо 200 000 лв., скрити в мебели на „Лесово“

Митническите чиновници иззеха  контрабандни цигари при инспекция на влизащ в страната товарен автомобил, оповестиха от Агенция " Митници ".
 Агенция „ Митници “
Тютюневите произведения са били укрити в опаковани мебели - огледални маси. На 5 юни, към 20:20 часа, товарният автомобил е пристигал на " Лесово " на входящо трасе от Турция, ръководен от турски жител.

Според показаните документи той е превозвал пратки с групажна стока от Турция за Франция през България. Превозното средство е селектирано за инспекция.  В хода на контролните дейности със профилирана рентгенова инсталация митническите инспектори маркират подозрителни зони в заявения товар.
 Агенция „ Митници “
Установено е, че част от колетите съдържат 30 обемни маси с огледално покритие , в чиято вътрешна празнина са укрити кашони с цигари.  След разглобяването на масите са открити в тях  600 000 къса - 30 000 кутии цигари от разнообразни търговски марки, всички с турски акцизен бандерол.

Контрабандните тютюневи произведения на стойност към 200 000 лв. са конфискувани. По случая се води следствие под надзора на прокуратурата в Ямбол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР